#

Защо са важни козметичните процедури?


Начална консултация

Това е времето, през което можете да говорите за проблемите на Вашата кожа със специалист. Той ще Ви даде най-правилния съвет, след като анализира и определи индивидуалните особености и потребности на кожата Ви. Ще Ви препоръча най-правилната домашна грижа и професионални процедури в салона. Ще имате възможност да попитате и да получите отговор на всички свои въпроси.

Ексфолиация

Следващата важна стъпка по време на Вашата процедура за красота е ексфолиацията. Продуктът, с който ще бъде почистена кожата се избира от специалиста въз основа на направения преди това анализ. Ексфолиацията ще омекоти епидермиса, ще подобри обновяването на клетките и ще изравни тена на лицето.


Почистване на порите (отстраняване на черни точки и запушвания)

Вашият терапевт ще започне с рутинен метод за нежно почистване на черните точки и запушените пори без да нарани кожата Ви. Обикновено, козметичните продукти предназначени за употреба у дома не могат да елиминират черните точки, а само да редуцират запушванията. Желаният ефект може да се постигне само в козметичния кабинет след предварителна подготовка на кожата.


Интензивна хидратация

Всеки тип кожа има нужда от хидратация. Без значение, дали кожата Ви е суха, мазна или чувствителна, задължително е да я поддържате добре хидратирана. Всяка кожа е различна, но здравата кожа е тази, която е добре хидратирана, а козметичната процедура в салона ще помогне да регулирате и подобрите нивата на овлажняване на всеки тип кожа.


Подобряване на циркулацията

Кожата е по-увредена и с нездрав вид тогава, когато нейната циркулация е нарушена. Това води до преждевременно стареене и повяхнал вид на кожата. Важен момент във всяка козметична процедура е масажът. Той ще подобри кръвоснабдяването на клетките, което ще подобри тяхното хранене. Младежкият блясък отново ще се появи на лицето Ви.


Редуциране на стреса и релакс

Всички ние изразходваме много време, за да се грижим за другите или за да изпълняваме служебните си задължения. Нуждаем се, обаче, да отделим и няколко часа само за себе си. Проучвания показват, че стресът може да бъде причина за лошото състояние на кожата. Козметичната процедура е чудесен избор, който едновременно с грижата за кожата, помага да се елиминира стреса, като дава възможност за релаксация и презареждане на тялото и ума.

За контакт: +359 899 820782
debeauty@voya.bg