5 НАЧИНА да подсилите имунната си система

Студените зимни месеца са времето, през което настинките и грипа ни карат често да тичаме до аптеката. Съществуват, обаче, природни начини, които ни дават възможност да засилим имунната си система, така че да боледуваме по-малко и повече да се радваме на това, което обичаме да правим. Ето и нашите предложения за засилване на имунната система и бързо облекчаване на симптомите на настинка и грип по приятен, ефективен и напълно безвреден начин ......

Прочети повече

Защо са важни козметичните процедури?


Всяка козметична процедура може да бъде нещо повече от грижа за кожата. Тя трябава да се превърне във Ваш ритуал за възстановяване на тялото и ума, във време отделено специално за Вас! Ето какво предлага една професионална процедура за лице ...

 

Прочети повече

Какви са ползите от глината за кожата?

Глината е една от най-почистващите и детоксикиращи съставки, с които можете да третирате кожата си. Лечебните й свойства се използват от векове в древните култури. Богата е на минерали, има успокояващо действие, пречиства кожата, контролира омазняването и изравнява тена.

Най-популярният козметичен продукт, в който е включена глина, е маската за лице.


Прочети повече

Маслото от шипки

През вековете маслото от шипки е било използвано, като натурално лечебно средство. Още древните египтяни и маите са открили неговите ползи за здравето. Било е използвано дори по време на Втората световна война, за да помогне при лечение на кашлица и настинки, заради изключително високото си ниво на витамин С (естествен антиоксидант), почти 60 пъти по-високо от това на всеки цитрусов плод. 

През 2017 година маслото от шипки е високо оценено, като едина от топ съставките в прдуктите за красота. Силно се препоръчва в грижата за кожата, косата и ноктите, защото изобилства от естествени хранителни вещества и витамини.   

Ето защо VOYA включва този изключително добре работещ „лечител“ в своите козметични линии за тяло и лице! 

Прочети повече

ЧИСТИТЕ РЪЦЕ СПАСЯВАТ ЖИВОТ

Здравните власти препоръчват правила за миене на ръцете. Ако не сте сигурни, че правилно миете ръцете си, тук можете да откриете няколко прости стъпки за поддържане на чистота на ръцете, защото това може да спаси човешки живот.

Прочети повече
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
За контакт: +359 899 820782
debeauty@voya.bg