За нас

Преди около 10 години VOYA налага и определя стандарта за истински ефективна и органик сертифицирана грижа за кожата в световен мащаб. Създадена с любов от фамилията Уолтън на западния бряг на Ирландия, VOYA е първата сертифицирана линия от козметични продукти в света, базирана на био водорасли. Специализирана е в ръчното събиране на диви ирландски водорасли, за да помогне за подобряване на Вашето здраве, кожа и самочувствие.
VOYA експертите са водещи в овладяването на безкрайните възможности и лечебните сили на морските водорасли. Те комбинират ценни природни ресурси, богати на най-чисти активни съставки и етерични масла, за да Ви дарят с желаната от Вас кожа.

Непрекъснато развиващата се гама включва около 50 продукта: от усъвършенствани продукти, предназначени за специфични нужди на кожата до аромати за дома и водорасли за вана, предоставящи възможност да се насладите на едно пълно VOYA Спа удоволствие.

ДЕБЮТИ ООД е официален дистрибутор и ексклузивен представител на VOYA ORGANIC за България. Работи с едни от най-добрите Спа центрове и центрове за красота в страната, като предоставя обучение за професионалисти и лоялно сътрудничество. Всички терапии на марката и продукти за професионална употреба и домашна грижа, можете да тествате в Ексклузивния център за красота на Voya във Варна.

За контакт: +359 899 820782
debeauty@voya.bg