Lazy Days / Водорасли за вана

  • 40.00лв.


400 г.

  • Наличност: В наличност

Lazy Days на Voya са най-добрите органик водорасли за вана, събирани ръчно по същия традиционен начин, по който са били събирани от векове в Ирландия. С добавени натурални морски соли за подсилване на оздравителния ефект и на усещането за релакс.

Ваните с морски водорасли са използвани от поколения и са доказали своята ефективност в борбата с остаряването и целулита. Подходящи са при настинки и физическо неразположение, като много бързо възстановяват организма. Идеално средство за отпускане и успокояване на нервната система, гарантиращо добър и спокоен сън. Ваните с водорасли са подходящи и за хора страдащи от дерматити, екземи и дори псориазис, като успокояват и облекчават кожата.

С Lazy Days Вие можете да усетите едно истинско Спа изживяване у дома, като е необходимо само да потопите водораслите в топлата вода на Вашата вана. По естествен начин водораслите ще се рехидратират и ще се върнат отново към живот, за да освободят своето успокояващо и овлажняващо  действие само за Вас!

Начин на употреба

За най-добри резултати: потопете водораслите заедно с мрежичката им и морските соли във вана с много топла вода. Водораслите по естествен начин ще се рехидратират и ще се съживят, като придобият своя първоначален вид! Топлата вода ще освободи алгинатните свойства на растенията. Притиснете водораслите с ръце, за да подпомогнете да се отдели повече натурален гел. Добавете студена вода, за да постигнете комфортна температура вав ваната и по желание освободете водораслите от мрежата. Бъдете внимателни, когато влизате и излизате от ваната, защото гелът е много хлъзгав! Водораслите могат да се изсушат и отново да бъдат използвани до 3 дни. След употреба, водораслите могат да се превърнат в чудесна органична тор за Вашата градина!

Състав

Ключови съставки: Fucus Serratus* (Ръчно събирани водорасли), Sodium Chloride.
*Органник

100% натурални съставки, от които 70% органик сертифицирани!

Тагове: над 70% органик, вана, Fucus Serratus, хидратация, тяло

Свързани продукти